Rólunk

Dr. Szőke Szílvia

Dr. Szőke Szílvia

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

Már kislány korom óta vonzott a biológia, és a természettudományok. Hamar világossá vált számomra hogy ezt az érdeklődést, a segítni akarást és a bennem rejlő empátiát orvosként tudom legjobban kamatoztatni.

Gimnázium után az élet a fogászat felé sodort, amit sokáig véletlennek gondoltam, de hamar rájöttem hogy nincsenek véletlenek, el sem tudnék képzelni szebb hivatást. A fogorvoslás által nem pusztán a gyógyítás vagy a segíteni tudás lehetőségét kaptam meg, de az un. Esztétikai fogászat által kézügyességemet is kamatoztathatom. Minden munkám által örömmel tölt el egy elégedett mosoly páciensem felől, de ezen kívül az alkotás örömét is megélhetem.

2010 óta dolgozom Fogorvosként, 2014-ben konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgát szereztem. Specializációim közé tartozik az esztétikai fogászat, az endodoncia(gyökérkezelések), de emellett nagyon fontosnak tartom a parodontológiai, és a megelőző szemlélet érvényesítését is, már egészen kis gyermekkortól.

Nagyon fontos számomra hogy minden páciensem aki megtisztel bizalmával, egy a lehetőségekhez mérten megnyugtató, barátságos közegben üljön be a fogászati székbe. A mindennapi munkám során igyekszem nem csupán legjobb tudásom szerint gondoskodni pácienseimről, de fontosnak tartom a teljeskörű tájékoztatást is az őket érintő problémákkal kapcsolatban. Úgy gondolom, ez a bizalom egyik alapja, és a félelemmentes fogászat felé vezető első lépés.

Barna Dalma

Barna Dalma

Fogászati asszisztens

2017-ben szereztem fogászati asszisztensi végzettséget, ezt követően egy dombovári fogászatnál helyezkedtem el, Az itt eltöltött évek alatt ébredtem rá, hogy mennyire elengedhetetlen az empatikus hozzáállás, és vált fontossá hogy munkámmal nap mint nap hozzájáruljak a páciensek elégedettségéhez.

2019 végén – Budapestre kötözésemet követően – csatlakoztam a Mandala-Dent csapatához.
Már az első napoktól megtaláltuk Szilvivel a közös hangot, így nagyon hatékonyan és könnyen tudunk együtt dolgozni.
Nagy örömömre szolgál, hogy olyan munkahelyen dolgozhatok, ahol munkámat jó hangulatban tudom végezni, így páciensek a kezelés végén nem csak elégedetten – de bármennyire is fogászati kezelésről beszélünk – jó hangulattal távoznak, és szívesen jönnek vissza hozzánk.

Szőkéné Balog Ibolya

Szőkéné Balog Ibolya

Ügyfélszolgálati manager

A MandalaDent egyetlen nem egészségügyi végzettségű munkatársa.

A gyanús névegyezés nem véletlen, drága anyukámról van szó. Végtelen türelmével, empátiájával és kedvességével (Igen, mindegyik végtelen) segíti a gördülékeny munkánkat. Időpontfoglalással, módosítással kapcsolatos ügyekben könnyen „találkozhat” vele bármely páciensünk a telefon másik végén.