Rólunk

Dr. Szőke Szílvia

Dr. Szőke Szílvia

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

Már kislány korom óta vonzott a biológia, és a természettudományok. Hamar világossá vált számomra hogy ezt az érdeklődést, a segítni akarást és a bennem rejlő empátiát orvosként tudom legjobban kamatoztatni.

Gimnázium után az élet a fogászat felé sodort, amit sokáig véletlennek gondoltam, de hamar rájöttem hogy nincsenek véletlenek, el sem tudnék képzelni szebb hivatást. A fogorvoslás által nem pusztán a gyógyítás vagy a segíteni tudás lehetőségét kaptam meg, de az un. Esztétikai fogászat által kézügyességemet is kamatoztathatom. Minden munkám által örömmel tölt el egy elégedett mosoly páciensem felől, de ezen kívül az alkotás örömét is megélhetem.

2010 óta dolgozom Fogorvosként, 2014-ben konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgát szereztem. Specializációim közé tartozik az esztétikai fogászat, az endodoncia(gyökérkezelések), de emellett nagyon fontosnak tartom a parodontológiai, és a megelőző szemlélet érvényesítését is, már egészen kis gyermekkortól.

Nagyon fontos számomra hogy minden páciensem aki megtisztel bizalmával, egy a lehetőségekhez mérten megnyugtató, barátságos közegben üljön be a fogászati székbe. A mindennapi munkám során igyekszem nem csupán legjobb tudásom szerint gondoskodni pácienseimről, de fontosnak tartom a teljeskörű tájékoztatást is az őket érintő problémákkal kapcsolatban. Úgy gondolom, ez a bizalom egyik alapja, és a félelemmentes fogászat felé vezető első lépés.

Fülöp-Netz Bernadett

Fülöp-Netz Bernadett

Fogászati asszisztens

2010-ben talakoztam először a fogászati szakmával amikor egy budapesti magánfogászat recepciósaként kezdtem el dolgozni. A fogászat mint szakma annyira megtetszett, hogy szerettem volna mélyebben belelátni a kezelések menetébe, megismerni, hogy az adott panaszokat okozó betegségek hogyan keletkeznek és ami még fontosabb hogyan kezelhetöek. Mindig is szerettem emberekkel foglalkozni ezért döntöttem úgy később, hogy elvégzem az asszisztensi képzést is, így közvetlenebbül részese lehetek a kezeléseknek és részben én is segítek a pácienseknek. Közös munkánk során jó hangulatban van lehetőségem a tanulásra, fejlődésre.
Jelenleg a dentálhigiénikusi képzésem is folyamatban van.

Szőkéné Balog Ibolya

Szőkéné Balog Ibolya

Ügyfélszolgálati manager

A MandalaDent egyetlen nem egészségügyi végzettségű munkatársa.

A gyanús névegyezés nem véletlen, drága anyukámról van szó. Végtelen türelmével, empátiájával és kedvességével (Igen, mindegyik végtelen) segíti a gördülékeny munkánkat. Időpontfoglalással, módosítással kapcsolatos ügyekben könnyen „találkozhat” vele bármely páciensünk a telefon másik végén.